Nova frizura i outfit bez greške: Hrvatska influencerica mami poglede i u Milanu

Foto: Instagram

MILANSKI tjedan mode je privukao brojne ljubitelje visoke mode, a među njima se našla i domaća blogerica i influencerica Sonja Kovač. Ona je redovna gošća takvih događaja, a oni su i idealna prilika da se pohvali novim stajliš ulovima s dizajnerskim potpisima.

Za prvu šetnju Milanom odjenula je bezvremensku kombinaciju s kojom je nemoguće pogriješiti.

Damski spoj suknje ukrašene životinjskim uzorkom te basic crne majice upotpunila je crnim najlonkama te retro gležnjačama na špic u istoj boji. Da ne bi bilo monotonije pobrinula se kratka teddy bunda u senf-žutoj nijansi, a modnim znalcima nije promaknuo ni pravi stajliš dragulj - minijaturna torbica brenda Jacquemus.

Riječ je o modnom hitu o kojem smo već pisali a koji je omiljen među slavnim damama poput Beyoncé i Kylie Jenner, no vole ga i poznate Hrvatice poput Jelene Rozge.

Ipak, sve to je palo u drugi plan zahvaljujući drastičnoj promjeni frizure Sonje Kovač. Naime, blogerica se odlučila na značajan rez pa je skratila svoju prepoznatljivu dugu kosu na bob dužinu. Osim toga, odvažno je isprobala platinasto plavu nijansu, koja joj odlično pristaje, a romantični valovi pokazali su se kao pun pogodak.

Sve u svemu, Sonja je još jednom potvrdila da upravo dugi bob, odnosno lob  opravdano nosi titulu omiljene frizure trendseterica i slavnih ljepotica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.