Novi balayage je stigao i zaljubit ćete se u njega

Foto: Instagram 

RAZMIŠLJATE o promjeni boje kose? Imamo odličnu ideju!
 
O balayage tehnici već znate puno toga, jer ona definitivno nije nova, a zamijenila je slavni ombre, kao puno prirodniji način bojenja kose.
 
 
Kod ove tehnike, prijelaz između obojenih pramenova nježan je i blag, tako da rezultat izgleda posve prirodno pa nimalo ne čudi da je zaludio žene diljem svijeta. No, na scenu je stigao novi balayage, s kojim bi moglo biti jednako.
 
 
Po čemu se novi balayage razlikuje od starog? Po tome što se na gornjem djelu nalazi tamnija nijansa boje, a pri korijenu kose nekoliko nijansi svjetlija, zbog čega se stvara veća razlika nego kod klasičnog balayagea.
 
 
Uz to, ovaj je jednostavnije za održavati, jer će se pravi izrast stopiti s tamnijom nijansom na vrhu pa nećete morati toliko često odlaziti frizeru, što je svakako prednost i za vaše vrijeme, ali i za vaš budžet.
 
 
Slavne cure te beauty i fashion blogerice i influencerice odlični su dokaz da novi balayage postaje trend, ali i činjenice da će on jednako dobro pristajati curama s kraćom kosom te onima koje se mogu pohvaliti dužim uvojcima, koji izazivaju zavist.
 
 
Kako vam se sviđa novi beauty trend?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.