Novi Derek Zoolander? Mlađi brat Gigi Hadid potpisao prvi modni ugovor

Foto: Instagram, Nylon

SJEĆAŠ se Anwara?

Radi se o mlađem bratu poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid, koji trenutno ima 16 godina, a sada je potpisao i svoj prvi modni ugovor i to s poznatom agencijom IMG Models.
 
Tako je mlađahni Anwar krenuo stopama svojih starijih sestara, s kojima je jako blizak, što često pokazuje i na svojim društvenim mrežama.
 
 
Anwar je već bio zvijezda modne kampanje za Rockstar Denim, a nedavno je snimio i svoju prvu naslovnicu za poznati časopis Nylon. Uz to, njegova mama je jedna od zvijezda reality showa "The Real Housewives of Beverly Hills" pa mu kamere nisu strane.
 
Uz to, navodno mu paparazzi doslovno kampiraju pred kućom, otkad se saznalo za njega, što nas zapravo nimalo ne čudi, jer ipak je to Hollywood.
 
 
"Moja obitelj je moj temelj. Moje sestre su super i naučile su me vjerojatno sve što ću ikad trebati znati o ženama. Moja mama je jako liberalna, no prilično staromodna, kada su u pitanju manire. Ona me naučila da uvijek budem ljubazan prema drugima te se odnosim s poštovanjem", otkrio je u jednom intervjuu.
 
Vjerujemo kako Anwar neće imati nimalo problema kod pripadnica ljepšeg spola, koje mu neumorno ostavljaju komentare ispod slika koje objavljuje na Instagramu, na kojem ga trenutno slijedi 481 tisuća sljedbenika. Usporedbe radi, prije točno mjesec dana, ta je brojka bila manja za čak 72 tisuće obožavatelja.
 
 
A hoće li Anwar biti novi Derek Zoolander, ostaje nam da strpljivo pričekamo.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.