ČINI se kako frizeri rade sve kako bi s trona skinuli balayage.
Nakon cold brewa koji su ljubiteljice hladnijih tonova odmah prigrlile, vanilla lilaca i prepečenog kokosa, na red je došao novi trend koji je namijenjen svim brinetama koje žele zadržati toplinu i crvenkasti ton kose.
Riječ je o chili chocolate pramenovima koji su, otkad su se pojavili, postali vrlo popularni i traženi.
Ako frizera zatražite da vam napravi chili chocolate pramenove, dobit ćete spoj tamno smeđih i bakrenih pramenova koji izgledaju kao da se prelijevaju jedan u drugi i tako vašoj kosi daju prividno veći volumen, a vašem licu željenu toplinu u jesenskim i zimskim danima.
Ovi pramenovi idealan su odabir ako ste poželjele eksperimentirati s crvenom bojom kose, no ne usudite se obojiti cijelu kosu u jednoličnu crvenu nijansu.
Još jedna prednost ovih pramenova je ta da ćete svakim ispiranjem dobiti novu, još ljepšu boju i nećete imati potrebu obnavljati ih barem nekoliko mjeseci.