Novi trend: Još jedna H&M haljina na crvenom tepihu

Foto: REX, Getty

ČINI se kako postajemo svjedoci jednog novog trenda među slavnim damama.

Glumica Rosario Dawson u posljednje se vrijeme ne pojavljuje tako često u javnosti, no sinoć je napravila iznimku u New Yorku, gdje je bila na premijeri svoje nove serije "Iron Fist".



Tom prilikom, 37-godišnja glumica odlučila se za haljinu poznatog high-street branda H&M, koja je nastala u suradnji sa slavnim Kenzom, a radi se o haljini s volanima i predimenzioniranim rukavima, koja je u cijelosti prekrivena plemenskim detaljima.



Radi se i o haljini koja je predstavljena prošle godine, a zanimljiva kolekcija mogla se kupiti i u Hrvatskoj. Egzotična glumica iznenadila je i izborom obuće pa se tako pojavila u gumenim čizmama.

A što se tiče trenda s početka priče, u posljednje vrijeme se sve više glumica odlučuje za kreacije poznatih high-street brandova i na crvenom tepihu. Tako se Rooney Mara na nedavnom Vanity Fair partyju, nakon dodjele Oscara, također pojavila u haljini slavnog H&M-a, iz kolekcije koja je napravljena od održivog materijala koji se zove BIONIC, a radi se zapravo o recikliranom poliesteru izrađenom od plastičnog obalnog otpada.


 
Početkom veljače, i Oskarovka Natalie Portman prošetala je crvenim tepihom u haljini slavnog Topshopa iz kolekcije za trudnice, koja je koštala svega 400 kuna. Tu je i mlada glumica i pjevačica Zendaya, koja se na nedavnoj dodjeli Kids Choice Awardsa pojavila u haljini od 260 kuna.



I baš im ništa ne fali!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.