O outfitu domaće voditeljice slažu se rime: "Antoniji Blaće vide se gaće"

OBOŽAVATELJI Antonije Blaće jedva su dočekali odgovoriti na zabavan izazov koji je lijepa voditeljica stavila pred njih. 

Jedan pogled na njezin Instagram profil otkriva da se zaljubila u model haljine kakvu ne viđamo često. Riječ je o kratkim, a širokim haljinama s romantičnim volanima te kratkim rukavima. Ako nju pitate, idealan su odabir za vruće ljetne dane, ali i kada se temperature počnu polako spuštati. 

Iako skrivaju liniju tijela, ove haljine su odličan izbor ako želite staviti noge u prvi plan. Osobito ako ih, baš poput Antonije, odlučite kombinirati uz trendi čizme oko kojih se oduvijek vode modni ratovi.

Provjerenu formulu ponovila je i kada je slagala outfit u kojem je glavnu riječ vodila lepršava plava haljinica A-kroja u stilu košulje, a sada je otkrila kako se u njenom ormaru skriva još jedan identičan model, ali u neutralnijoj nijansi.

Baš kao i u prethodnim situacijama, i nju je kombinirala uz zanimljive gležnjače, a o svom stajlingu smislila je i nekoliko stihova.

"Antoniji Blaće, preko ograde pas skače. I malko joj se vide gaće", napisala je te pozvala i svoje obožavatelje da pokažu svoju kreativnosti te nastave rimu.

"Znam da ću požaliti", zaključila je.

Potpuno očekivano, fanovi su to jedva dočekali pa dosjetljivih komentara nije nedostajalo.

"Al' mogla je i malo kraće, pa što onda ako se vide gaće, uostalom koga smeta neka plače. Ili neka jede kolače... A ona, naša Antonija, neka i dalje od sreće skače, eh da, a čizme mrakače", jedna je od prvih pjesmica koje je Blaće zaradila na račun svog izgleda.

"A mogla je odjenuti hlače, ali nije htjela da je svlače. Kad može brže, pa nek je što kraće", svoj talent je odlučio pokazati i spisatelj, TV voditelj i maneken Dean Pelić.

"Bitno da je stavila osmijeh na lice, nema veze što joj skoro vidimo guzice", zaključak je još jedne od njenih pratiteljica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.