Obavezno blagdansko štivo: 3 beauty trika koja će prikriti tvoj mamurluk

Foto: Tous

NAŽALOST, ovaj trik neće izbrisati glavobolju.

Sezona uredskih zabava i raznih drugih evenata tek je počela, a već ti ih je pomalo dosta. Red smijeha i zabave, ali i hrane i alkohola. Pokušavaš se oduprijeti, ali ti to ne uspijeva.
 
No, drugi dan ti nitko neće tolerirati tvoj neodlazak na posao, a mi ti donosimo nekoliko malih trikova, pomoću kojih ćeš ujutro odmah izgledati svježije, čak i nakon burne noći.
 
Da prvi trik pomaže u prikrivanju mamurluka, otkrile su i same manekenke, a rješenje vreba u tvojoj kuhinji.
 
Radi se o tome da napuniš sudoper ili lavor ili nešto treće vodom, ledom i krastavcima, koji odavno imaju puno prednosti za našu kožu, a zatim u to uroniš svoje lice, kako bi umirila natečenu kožu i vratila joj izgubljeni sjaj. Prednost ovog trika jest i činjenica da će te on malo i razbuditi.
 
Sljedeće što moraš napraviti jest staviti na oči dvije tople, ne vruće, vrećice zelenog čaja ispod očiju, kako bi ublažila vidljive podočnjake. Ostavi ih tako 2 minute, a za to vrijeme stigneš i popiti šalicu čaja, kako bi ublažila glavobolju.
 
Kofein u zelenom čaju odličan je za smanjenje upala i u borbi protiv podočnjaka, jer pomaže u sužavanju krvnih žila u području oko očiju.
 
Na lice zatim nanesi hidratantnu kremu, no izbjegavaj tešku šminku. Možda misliš kako će više slojeva pudera sakriti sve "nepravilnosti", no zapravo će ih još više istaknuti.
 
Isprobaj dobru BB kremu pomiješanu s kapljicom highlightera, koja će osvježiti tvoje lice i podariti mu još malo izgubljenog sjaja.
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.