Okorjeli ženskaroš John Mayer otkrio kako je sada napokon spreman za pravu ljubav

Foto: JLP, Getty, Splash News, Mario Sorenti, Hypebeast, Ilustracija Index

JOHN se umorio od zavođenja.


Kada bi sastavljali popis najvećih holivudskih ženskaroša, glazbenik John Mayer svakako bi bio prvi njegovom vrhu.



Ljepuškasti pjevač dosad je slomio srca brojnim slavnim ljepoticama, kao što su Jennifer Aniston, Katy Perry, Taylor Swift, Minka Kelly, Jessica Simpson, Mandy Moore i Jennifer Love Hewitt.



No, u jednom nedavnom intervjuu, John je otkrio kako je sada spreman za pravu ljubav, možda i zato što je shvatio kako ima 38 godina pa mu je i vrijeme.



"Naporno sam radio da bi došao na ovo mjesto, na kojem bi se mogao smiriti s pravom ženom. Stariji sam i zreliji te spreman. Pozornica je spremna, no na njoj još nema nikoga", priznao je John. "Slobodan sam i veselim se budućnosti", zaključio je.

A kakav je točno bio u prošlosti, odlično opisuje nadimak "Mayer The Player" te činjenica kako niti jedna njegova bivša nikada nije imala riječi hvale za njega. Taylor Swift mu je, naravno, posvetila pjesmu, u kojoj je opisala kako je plakala do doma, kada ju je ostavio.



Jennifer Aniston vraćala mu se nekoliko puta, no definitivno su prekinuli na njegovu inicijativu, a razlog je navodno bila njezina posesivnost, koju John nije htio trpjeti, iako vjerujemo kako joj je prije počelo ići na živce što njezin dečko flertuje s drugim ženama.



Ništa bolje nije prošla ni Katy Perry, iako se neko vrijeme šuškalo kako su se zaručili. Jessica Simpson svoju je plavu kosu obojala u smeđe zbog njega, no ni to Johna nije spriječilo da šara okolo, i tako redom.



Ako postoji još neka žena, koja vjeruje kako se zavodnik doista promijenio, nadamo se kako će ga upravo ona i usrećiti. Sretno!

 

 

 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.