Omiljena voditeljica se iz slatke plavuše pretvorila u zanosnu brinetu

IVANA MIŠERIĆ godinama je vjerna svojoj plavoj kosi, ali čini se da joj jednako dobro pristaju i druge nijanse. Na svom Instagramu se pohvalila pravom transformacijom koja bi je mogla navesti na razmišljanje o dugotrajnoj promjeni boje kose.

Naime, u društvu kolege, radijskog voditelja Filipa Hana, odlučila je provjeriti kako bi se snašla pod svjetlima reflektora. Ovaj urnebesni dvojac transformirao se u planetarno popularne glazbenike Shawna Mendesa i Camilu Cabello te su zapjevali njihov hit duet "Señorita", a Ivana je sve zabilježila na društvenim mrežama.

Dok je ona pozirala u izazovnoj bijeloj haljini na jedno rame koja naglašava njenu vitku liniju, Filip se odlučio uskladiti pa je odabrao crno-bijelu kombinaciju. Ipak, najviše pažnje izazvale su njihove perike.

Na iznenađenje mnogih, Ivani bi odlično pristajala i duga, stepenasto ošišana kosa, baš kao i tamnosmeđa nijansa. No gotovo neprepoznatljiva voditeljica ovog je puta pala u drugi plan. 

Oduševljene obožavateljice zanimalo je isključivo zašto je "Shawn" toliko raščupan pa je Ivana zaključila kako se sinoć vjerojatno vrtio po krevetu.

"Nije dobro spavao, pun mjesec", objasnila je.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.