Omiljene ljetne torbe napokon su dočekale svojih pet minuta slave

Foto: Instagram, H&M, Mango, Stradivarius, Topshop, Zara

SIGURNO već imate jednu kod kuće, ali ste ju do sad nosile samo na plažu. No ove sezone slamnate torbe postale su "must-have" modni dodatak, koji svakom outfitu daje ležeran ljetni look, a više nikako nisu rezervirane samo za odlazak na more. 

 

Tražite li inspiraciju za kombiniranje ovakvih torbi u svoje svakodnevne stylinge, nećete se trebati puno namučiti, jer slamnati i modeli od rafije preplavili su društvene mreže.
 
 
A kao odlična inspiracija pronaći ćete i u vintage stilu Jane Birkin, koja je svoje slamnate torbe nosila s trapericama, mini suknjama, pa čak i koktel haljinama, na crvenom tepihu.
 
Ove hit torbe dolaze i u reznim veličinama, oblicima te bojama, pa čak i u "clutch" varijanti, koja je stvorena za ljetne večernje izlaske. 
 
 
Jednako su popularne one koje izgledom podsjećaju na najobičnije košare, kao i slamnate torbe ukrašene raznoraznim detaljima - od cvjetića do pompona.
 
 
Bilo da ciljate na klasiku ili tražite nešto što će ovog ljeta (ali i proljeća) podići vaš stil na novu razinu, slamnata torba pravi je izbor za ovu sezonu.
 
 
Pronašli smo najljepše modele iz trgovina:
 
Zara, 299,90 kn
 
topshop.com, 307 kn
 
Zara, 299,90 kn
 
Mango, 129,90 kn
 
H&M, 149 kn
 
Zara, 299,90 kn
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.