Omiljeni holivudski par iz devedesetih proslavio 15 godina braka

Foto: Getty, Instagram
 
TKO kaže da su sve holivudske veze kratkog vijeka?
 
Jedan glumački par koji ste obožavali u devedesetima upravo je dokazao suprotno i proslavio 15. godišnjicu braka. Zajedno su još od tinejdžerskih dana, kada su bili miljenici javnosti, a iako su s godinama malo pali u zaborav, njihova ljubav još traje. Riječ je o Sarah Michelle Gellar i Freddieju Prinzeu Junioru, koji su se upoznali na setu filma "Znam što si radila prošlog ljeta", 1997. godine.
 
 
Iako su prohodali tek dvije godine nakon toga, i dalje se mogu svrstati među najdugovječnije holivudske parove. A u jednom intervjuu Freddy je otkrio i tajnu njihove dugovječnosti.
 
 
"Ispočetka smo bili samo prijatelji. Smatram da je to i jedan od razloga zbog kojih je naša veza uvijek bila tako dobra. Bilo smo samo prijatelji pune dvije godine prije nego smo izašli na prvi spoj. Ona je znala kakav sam ja tip. Znala je moje stavove, moje prioritete, moje mane, a i ja njene", otkrio je glumac za E!News.
 
 
A kada vidite video koji je Sarah objavila na Instagramu povodom njihove 15. godišnjice, uvjerit ćete se da njihov recept za dug i sretan brak zaista pali:
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.