On je školski primjer zločestog dečka kojeg je smirila "ona prava"

Foto: X17/Guliver, Instagram, Splash News

SMIRIO se uz "onu pravu".

Iako je uvriježeno mišljenje kako se zločesti dečki ne mogu promijeniti, istina je sasvim drugačija: mogu, ali samo kada oni to žele i kada naiđe "ona prava".
 
 
Školski primjer za to je 38-godišnji pjevač i frontmen grupe Maroon 5, Adam Levine, u čijem su se krevetu našle brojne slavne ljepotice, pogotovo dugonoge manekenke i Victoria's Secret anđelice, sve dok mu jedna posebna "anđelica" nije podrezala krila.
 
 
Radi se o deset godina mlađoj južnoafričkoj manekenki Behati Prinsloo s kojom je u sretnoj vezi od svibnja 2012. godine i za koju često u intervjuima ističe kako mu je u potpunosti promijenila život te ga smirila.
 
Par se vjenčao 2014. godine u Meksiku, a prva kćer Dusty Rose stigla je u rujnu 2016. godine. Prije nekoliko dana par je dobio još jednu djevojčicu kojoj su dali neobično ime Gio Grace, a dok se mama brine o bebici, starija kći uživa s tatom u toplim danima u Los Angelesu.
 
 
 
Adam je prije Behati lomio srca bivšim djevojkama kao iz šale, a navodno ga je ljepotica natjerala i da se prije vjenčanja ispriča svima koje je povrijedio što nije bio nimalo lak posao. Najgore je prošla plavokosa manekenka Anne Vyalitsyna s kojom je bio dvije godine, a navodno ju je ostavio zbog Behati s kojom se viđao njoj iza leđa.
 
 
Zanimljivo, Anne i Behati bile su kolegice, a neki tvrde da je Adama upravo ona upoznala s budućom suprugom na showu Victoria's Secreta 2011. godine, ne sluteći da bi se ovakvo nešto moglo dogoditi. No, Anne je uvijek imala samo riječi hvale za bivšeg dečka, a u jednom je intervjuu poručila i da će ga "zauvijek voljeti".
 
 
I dok je nekad VS pista izgledala kao parada njegovih bivših djevojaka, kao i onih slavnog glumca Leonarda DiCaprija, za nekadašnjeg zločestog dečka sada postoje samo tri cure kojima sigurno nikada neće slomiti srce.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.