Ona je kraljica stila, a ove stvari nikada ne bi stavila na sebe

Foto: Getty, Instagram

30-GODIŠNJA Olivia vrlo je utjecajna u svijetu mode.
 
Radi se naravno o Oliviji Palermo, glumici, modelu i zvijezdi društvenih mreža, koja nas je već toliko puta oduševila svojim modnim odabirima, da se više apsolutno nema potrebu dokazivati. Uz to, njezin je suprug prezgodni maneken Johannes Huebl pa je duo često na listama najstylish celebrity parova.
 
 
Olivia baš uvijek izgleda besprijekorno, čak i u šetnji sa psom pa ne čudi što brojne žene modnu inspiraciju traže upravo kod nje. Iako često kombinira razne trendove i stilove, postoje stvari koje smeđokosa zavodnica jednostavno ne nosi ili ih nosi iznimno rijetko. Donosimo vam popis takvih stvari.
 
1. Traper jakna
 
Jaknice od trapera, Olivia zamjenjuje bomber jaknama, koje po njoj puno bolje podižu svaki outfit, dnevni ili noćni.
 
 
2. Pastelne boje
 
Olivia ne bježi od boja u cijelini, no pastelne boje uglavnom izbjegava. Što bira umjesto toga? Boje u zemljanim tonovima, jarke boje i kombinacije crnih i bijelih tonova.
 
 
3. Čarape
 
Naravno da Olivia nosi čarape, ali ne na način koji je posljednjih tjedana izrazito popularan među blogericama - tako da se one vide pa se kombiniraju na sandale, štikle i slično. Umjesto toga, Oliviju ćete često vidjeti u sexy gležnjačama.
 
 
4. Logo
 
Oliviju baš nikada nećete vidjeti u T-shirtu na kojem velikim slovima piše Gucci, Louis Vuitton ili Dior. I općenito u nekom komadu, koji cijelom svijetu otkriva tko je zaslužan za njega. Umjesto toga, bira suptilnije komade i dodatke.
 
5. Trenirke
 
Ako se zaželi sportskog izdanja, Oliviju ćete češće vidjeti u kožnim tajicama i tenisicama za trčanje.
 
 
6. "Ružne sandale"
 
Sigurno znate na koje mislimo, no Olivia se ne priklanja ovom trendu, već ponovno poseže za statement tenisicama, platformicama i sličnim komadima, kada želi nešto udobnije.
 
 
7. Mamine traperice
 
Pratite li njezin modni izričaj, onda znate kako je brineta veliki obožavatelj skinny jeans modela. Traper, koji nećete naći na njoj, podrazumijeva onaj u vintage stilu.
 
 
 
8. Torbice na ramenu
 
Kada su u pitanju modni dodaci, kod Olivije nema nejasnoća: ona nosi torbice s ručkama te clutch modele.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.