Opis ove haljine izazvao je bijes žena diljem svijeta

Foto: Instagram

OTKAD je Instagrama i Pinteresta, lako je vidjeti što je IN, a što nije.
 
Kako? Vrlo jednostavno! Kad god otiđete na jednu od ovih dviju društvenih mreža, odmah primijetite da ju je neki odjevni komad doslovno preplavio.
 
 
Bez obzira na to o kojem se radi, ako je nešto hit, sve blogerice, influencerice, slavne dame i obične smrtnice počinju ga nositi i tada je sve jasno. A upravo se to trenutno događa s haljinom brenda Realisation Par koja nosi ime Alexandra i košta nešto manje od 1300 kuna (195 dolara).
 
 
Konkretno, radi se o crvenoj haljinici s minijaturnim bijelim zvjezdicama koju neke žene požele odmah u svojim ormarima, dok druge nije nimalo impresionirala pa je ubrzo krenula žustra rasprava na internetu.
 
 
Radi se o wrap haljinici koja ima nježni dekolte ukrašen romantičnim volanima, no neke žene u njoj vide simbol seksizma, a sve to zbog opisa na službenoj stranici brenda.
 
 
"Evo što znamo. Muškarci vole haljinice. Također, znamo da ovo nema smisla jer se žene oblače samo za sebe. Ali ponekad nam treba kartica za besplatan izlazak iz  zatvora. Možda ste zaboravili iznijeti smeće, ogrebali ste automobil, možda ste jako kasnili i zaboravili napraviti jednu stvar koju su vas zamolili da napravite. Što god bio problem, haljina Alexandra je rješenje. Ovo je haljina zbog koje će zaboraviti zašto su uopće bili ljuti na vas. Najvažnije je ovo - ako ste dobri u lošim stvarima, morate biti vraški dobri i u izvlačenju iz njih. Vjerujte nam. I nema na čemu."
 
 
Opravdani bijes žena ili ne, ostavljamo vam da prosudite sami.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.