Ostavljaju dojam savršenog para, ali i oni imaju probleme u braku: Zanemarivao sam je

Foto: EPA-EFE

LJUBAVNI život Toma Bradyja i Gisele Bündchen možda izgleda kao savršen primjer bračne idile, ali ni njima ne cvatu uvijek ruže.

Kako je jedan od najboljih igrača američkog nogometa priznao u posljednjem intervjuu, njegova supruga nije bila zadovoljna njihovim brakom te su potražili pomoć bračnog savjetnika.

"Prije nekoliko godina nije se osjećala kao da se trudim biti dio naše obitelji. Osjećala se kao da sam cijelu sezonu posvećen samo sportskoj karijeri, a ona se mora brinuti za kuću i djecu", otkrio je te priznao kako bi se nakon sezone posvećivao drugim poslovnim obavezama, a Gisele je bila nezadovoljna i pitala se kada će djecu odvesti u školu ili sudjelovati na neki drugi način.

Njezino nezadovoljstvo mu je otvorilo oči te je tek tada shvatio da i njegova supruga ima vlastite ciljeve i snove kojima se želi posvetiti. O svojim osjećajima je progovorila u pismu koje Tom i dalje čuva i čita ga s vremena na vrijeme.

U tom pismu je otvorila svoje srce i dala mu do znanja da se mora promijeniti jer takav brak može funkcionirati za njega, ali ne i za nju, piše Harper's Bazaar.

"To mi je dobar podsjetnik da se stvari s vremenom mijenjaju i razvijaju. Ono što se događalo i ono što je funkcioniralo prije deset godina neće funkcionirati zauvijek jer oboje rastemo na različite načine", istaknuo je Brady.

"Poanta svake veze je da ona mora funkcionirati za oba partnera", zaključio je, a ako je vjerovati njihovom primjeru i činjenici da će uskoro proslaviti jedanaestu godišnjicu braka - ovo pravilo bi svi trebali zapamtiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.