Otkriveno doba kada smo najviše spremni za isprobavanje novih stvari u krevetu

Foto: Yamamay

TKO kaže da su takve stvari rezervirane samo za naše lude, solo dane?

Jedno nedavno istraživanje, poznatog proizvođača prezervativa, otkrilo je kako je naš kreativni potencijal, barem onaj u krevetu, na vrhuncu kada postanemo nešto stariji i mudriji.

Istraživanje je provedeno na 2400 Kanađana, u dobi između 40 i 59 godina, a istraživače su zanimale njihove seksualne navike.

Prema rezultatima, čini se kako seksualni život s godinama ne postaje lošiji, već bolji. Naime, 65 posto ispitanika otkrilo je kako su jako zadovoljni svojim seksualnim susretima.

A čini se kako zadovoljstvo dolazi s izlaskom iz zone udobnosti, s obzirom da je 63 posto ispitanika otkrilo kako su sada otvoreniji za pokušavanje novih stvari, nego što su to bili prije 10 godina.

Dobra je vijest i što je 40 posto oženjenih ispitanika otkrilo kako se seksaju barem jednom tjedno, čime se ruše predrasude o seksu u braku, što je svakako pozitivna vijest.

Ključ zadovoljstva je u kvalitetnoj komunikaciji. Naime, oni koji su otkrili kako su jako zadovoljni svojim seksualnim životom, otkrili su i kako često iskreno razgovaraju o svemu sa svojim partnerom, čak i o najskrivenijim seksualnim fantazijama.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.