Ova 90-godišnja baka u badiću "Seafolly" prava je bikini inspiracija

Foto: Facebook

U MORU savršenih ljepotica kojima nas mediji i modne kuće svakodnevno bombardiraju, pravo je osvježenje vidjeti stvarnu ženu kako uživa u badiću koji je upravo kupila. Poput ove bake!

Kako prenosi Stylist, dućan "Byron Bay" na svojoj se Facebook stranici pohvalio fotografijom gospođe Irene Carney, starice koja je kod njih kupila zgodni crveni badić s bijelim točkicama.

Ovaj predivni dvodijelni kostim potpisuje brand "Seafolly", a u reklami ga nosi zanosna Gigi Hadid, no to nije spriječilo vremešnu Irene da ga kupi i sa samopouzdanjem nosi na obiteljskom krstarenju.

Uz fotografiju zgodne bake, dućan "Byron Bay" je napisao: "Predivna fotka 90-godišnje Irene na obiteljskom krstarenju. Obitelj i njegovateljice iz njezinog doma ohrabrili su je da kupi novi bikini, i mi smo pronašli savršen model za nju."

Ova fotografija pokupila je hrpu lijepih i ohrabrujućih komentara sljedbenika ovog dućana koji su pohvalili zgodnu baku i njezin modni odabir.

"Hvala svima na lijepim komentarima. Ponosna sam na svoju mamu. Ona je prava inspiracija.", poručila je njezina kći Helen putem Facebooka.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.