Ova četiri viralna trenda bit će na vrhuncu popularnosti u kolovozu

Foto: Instagram

OD popularnih instagramskih poza do alternative za YouTube, ovo su trendovi o kojima ćemo slušati u narednih mjesec dana: 

Barbie stopala

Kako vizualno izdužiti noge i učiniti ih vitkima najbolje znaju sestre Kardashian i Jenner. Na njihovim ćete profilima vrlo često viđati ovu popularnu pozu u kojoj jednim stopalom stoje na vršcima prstiju kako bi izgledale što bolje na fotkama.

Osim njih, ovu su pozu objeručke prihvatile i brojne influencerice pa se nemojte začuditi ako vas potaknu da je i vi same isprobate.

Teretana za lice

Klasične teretane su izašle iz mode. Njihovu su popularnost preuzele takozvane teretane za lice koje su postale potpuni hit u Americi i Velikoj Britaniji. U ovim se hibridima teretane pomoću različitih valjaka i pločica masira i gimnasticira vaše lice kako bi se potaknula cirkulacija i proizvodnja kolagena te kako bi postigli face lifting bez igala i operacija. 

 

Karirani uzorak 

Iako nikada nije izašao iz mode, karirani uzorak trenutačno je popularniji nego ikada i možemo ga vidjeti na doslovce svim odjevnim komadima i modnim dodacima. Od kombinezona do kapica, predviđamo da ćemo ovaj uzorak pojačano viđati narednih nekoliko sezona. 

 

IGTV

Volite Instagram, volite televiziju, a ni YouTube vam nije mrzak? IGTV nudi vam kombinaciju ova tri medija. Iako ova Instagram značajka postoji tek mjesec dana, već joj se sa sigurnošću predviđa velika popularnost. Kao i ostali sadržaji na toj društvenoj mreži, IGTV potpuno je besplatna, a vjerujemo kako će u sljedećih mjesec dana "ukrasti" dobar dio publike s YouTubea. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.