Ova je djevojka sinoć rasplakala Selenu Gomez nasred pozornice

Foto: Splash News, Getty, Instagram

SINOĆ je u Los Angelesu održana dodjela Billboard Women in Music nagrada.
 
Po starom dobrom običaju, crveni tepih okupirale su brojne slavne dame iz svijeta glazbe no sve oči bile su uprte u novopečenu plavušu Selenu Gomez, što zbog modne kombinacije koju je nosila, što zbog emotivnog govora tijekom kojeg je i zaplakala.
 
 
Slavna 25-godišnjakinja kući je odnijela nagradu za "Ženu godine", a prvo se zahvalila djevojci koja joj je prije nešto više od mjesec dana donirala bubreg.
 
 
"Mislim da bi Francia trebala dobiti ovu nagradu. Spasila mi je život i osjećam se tako sretnom", otkrila je pjevačica prije nego je izgrlila svoju najbolju prijateljicu s kojom je i došla na dodjelu.
 
 
Ljepotica je u nedavnom intervjuu upravo za Billboard potvrdila pomirenje s bivšim dečkom Justinom Bieberom i iako se nije pojavila s njim, blistala je punim sjajem.
 
 
Pričalo se i o njezinoj odjevnoj kombinaciji crnih, kožnih hlača sa zanimljivim detaljima te vrlo neobičnom korzetu koji je u struku stegnula širokim crno-zlatnim remenom.
 
Otkad je okrenula novu stranicu u životu, Selena je poprilično promijenila stil no činjenica jest kako lijepim i sretnim ženama sve lijepo stoji.