Ovaj odjevni predmet prije nitko nije nosio u javnosti, a sada ga svi obožavaju

Foto: Instagram

DA BISTE isprobali neke modne trendove koji se pojavljuju iz dana u dan, treba vam poprilično hrabrosti. Ili ludosti.

U današnjem svijetu mode ono što je neobično najbolje prolazi, a ako tome dodate i da je seksi, možete biti sigurni da je riječ o velikom nadolazećem trendu. No, postoji jedan odjevni predmet koji je neobičan, seksi, odvažan i uz to elegantan te, prema mnogima, ono najbolje - ne zahtijeva naročitu hrabrost. Ni ludost.

Pogađate? 

Profinjene prozirne bluze koje otkrivaju sve što se nalazi ispod njih. Iako ih do prije par godina nitko ne bi odjenuo u javnost, u posljednje vrijeme su upravo takve bluze zavladale ulicama.

Ispod njih se nose grudnjaci, bodiji (ponekad i bikiniji) ili pak seksi potkošulje. 

Zanimljivo je kako je to vjerojatno jedini odjevni predmet koji je u potpunosti proziran, a nije nimalo vulgaran ili neprimjeren. Zato ove prelijepe bluze odlično funkcioniraju u apsolutno svim situacijama, od poslovnih sastanaka pa sve do večernjih izlazaka.

Naravno, za ovim trendom odavno su poludjele i brojne influencerice pa je tako blogerica AnneLaure Mais Moreau pokazala kako ovakve prozirne bluze, ako su u neutralnoj boji poput smeđe, mogu odlično funkcionirati s klasičnim komadima. Uz visoke hlače i tek nekoliko modnih dodataka iskombinirala je odličan retro stajling.

Da je riječ o svestranom odjevnom predmetu dokazala je i Kat Collings, blogerica i urednica portala Who What Wear. Naime, ona je odabrala efektnu prozirnu bluzu koja će podignuti apsolutno svaku kombinaciju.

Ako odaberete bluzu ukrašenu trenutno najpopularnijim uzorkom, točkicama, možete biti sigurni da ste pronašli dobitnu kombinaciju. 

Oversize trend je zavladao ulicama pa ne čudi što su se mnogi zaljubili upravo u takve modele. Idealna je to kombinacija neobičnog dizajna, odvažnog stila i elegancije za sve one kojima prozirne bluze nisu dovoljne posebne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.