Ovaj put je plavuša: Ben Affleck ima novu curu, no još ju pokušava sakriti

Foto: REX, Getty, Instagram
 
U TRAVNJU ove godine Ben je konačno predao papire za razvod.
 
Radi se o 45-godišnjem glumcu Benu Afflecku koji se rastao od supruge, glumice Jennifer Garner, s kojom ima i troje djece.
 
Podsjetimo, Jennifer je u njegov život ušla 2001. godine, na setu filma "Pearl Harbor", a zatim i 2003., kada su zajedno snimili film "Daredevil", no ljubav je započela tek sredinom 2004. Godinu dana kasnije par se vjenčao na privatnoj ceremoniji, na kojoj su bila samo dvoje gostiju, a Ben je često isticao kako je smeđokosa glumica "vratila njegov život i karijeru na pravi put".
 
 
Par je u braku proveo 12 godina, no nakon što su u lipnju 2015. godine objavili kako se razvode, samo dan nakon "proslave" 10. godišnjice braka, na površinu su počele plivati tajne, jedna za drugom.
 
Tako se saznalo kako je zgodni holivudski glumac često imao ljubavne avanture, a posljednja ga je koštala braka jer se spetljao s atraktivnom dadiljom svoje djece, Christine Ouzounian. Ben je sve medijska napise odmah nazvao "smećem", no Jennifer je u prošlogodišnjem intervjuu na neki način potvrdila glasine. "Bili smo razdvojeni mjesecima prije nego što sam saznala za dadilju", izjavila je. Uz to, Ben je i poznati ovisnik o kocki, ali i alkoholu, što je glumici očito bilo previše.
 
No unatoč razvodu, par se često može vidjeti zajedno i čini se kao da se slažu bolje nego ikad, a hoće li navodna nova Benova djevojka pomrsiti račune, ostaje nam vidjeti.
 
 
Tako se u Hollywoodu danas šuška kako je Ben pronašao ljubav u producentici showa "Saturday Night Live", plavokosoj Lindsay Shookus i da se ne radi samo o avanturi.
 
"Tek su na početku, no viđeni su na nekoliko spojeva u Los Angelesu i Londonu. Stalo im je jedno do drugoga, ali oboje žele ići polako u vezi", otkrio je izvor blizak glumcu, no ostali smo uskraćeni za sve druge detalje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.