Ovaj trendi prozirni komad možete nositi i na poslu

Foto: Instagram

PROZIRNO je "in".

Sve je krenulo s prozirnim haljina, a trend se zatim preselio i na brojne druge odjevne komade te cipele i torbe. No čak i ako niste dovoljno odvažne za prozirne hlače ili suknju, možda biste ipak mogle pružiti priliku prozirnim košuljama i bluzama koje su trenutno jako popularne te su primjerene i za posao.

Ovisno o tome što nosite ispod njih mogu izgledati čedno, ali i jako seksi, pa je ovo i savršen svestrani komad koji sigurno neće samo visjeti u vašem ormaru.

Na poslu ih kombinirajte s potkošuljom, dok u večernjem izlasku ispod prozirne košulje možete slobodno obući samo grudnjak ili topić, a fashionistice s Instagrama predlažu da ih nosite i na plaži, preko kupaćeg kostima. 

Poželjan detalj za ovu sezonu na ovakvim, ali i košuljama te bluzama koje se ne proziru, dramatični su napuhani rukavi koji će vam sigurno donijeti dodatne stilske bodove. 

Izdvojili smo nekoliko odličnih outfita s prozirnim košuljama s Instagrama gdje ćete lako pronaći još puno inspiracije za njihovo kombiniranje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.