Ove godine očito je u modi pokazati stražnjicu u trapericama

Foto: PrettyLittleThing, Topshop, Instagram
 
TREND bizarnih traperica nastavlja se i ove godine.
 
U 2017. godini svjedočili smo raznim, dotad neviđenim verzijama traperica od kojih je neke teško uopće bilo nazvati tim imenom, primjerice potpuno prozirne "traperice" iz Topshopa koje uopće nisu bile načinjene od trapera.
 
 
Ove smo se godine, pak, već smijali takozvanim tanga-trapericama koje su načinjene samo od rubova hlača te po sredini stražnjice imaju tanku trakicu tkanice, baš kao i tanga gaćice.
 
 
Iznenađujuće, ove praktički nepostojeće traperice rasprodale su se u kratkom roku i trenutno za njima postoji poduža lista čekanja, a baš nas zanima hoće li i ovaj novi zanimljivi model postići isti uspjeh. Traperice britanskog high-street brenda PrettyLittleThing posljednjih su dana postale predmet sprdnje na društvenim mrežama, a kada ih vidite bit će vam jasno i zašto. 
 
 
Sprijeda izgledaju kao obične traperice, no na stražnjem dijelu imaju dvije velike rupe. I dok poderane traperice nisu nikakva novost, za nošenje ovih treba puno hrabrosti jer otkrivaju pola stražnjice, što je ove godine očito hit.
 
 
Ako među vama ima onih koje su spremne isprobati ovaj odvažni trend, bit će vam drago da ove traperice koštaju samo 35 eura, odnosno oko 250 kuna, što je normala cijena za traperice, barem za čitave modele, a možete ih naručiti u online trgovini brenda. 
 
Hoćemo li uskoro posvuda viđati gole stražnjice ili je ovo još jedan trend kojem ćemo se samo smijati, pokazat će vrijeme, a sve najviše ovisi o vama, odnosno kupcima.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.