Ove popularne odjevne komade muškarci najmanje vole vidjeti na ženama

Foto: Instagram

NIJE tajna da muškarci i žene potpuno različito gledaju na svijet. Zato ne čudi što se i njihovi modni ukusi drastično razlikuju. Naravno, postoje i iznimke.

No zanimljivo je kako se većina muškaraca slaže oko modnih trendova u koje su njihove partnerice zaljubljene gotovo oduvijek. Evo o čemu je riječ:

Jastučići za ramena

Baš kada su se ponadali da su jastučići za ramena stvar prošlosti i da su zapravo mrtav modni trend, oni su se vratili na velika vrata. Gdje god se okrenete dočekat će vas zanimljiv prizor - ženstvene figure prekrasnih dama uokvirene, ako muškarce pitate, neuglednim, nezgrapnim i "muškim" odjevnim predmetima.

U očima im se vidi da jedva čekaju nestanak ovog starog-novog modnog hita...

Mom-jeans i boyfriend-jeans

Vjerojatno je svima jasno kako muškarci vole ženstvene figure, obline i sve što s time dolazi, a ovakvi modeli traperica (koliko god ih mi obožavali) sve to skrivaju i umjesto na estetiku fokusiraju se na udobnost. Žao nam je, dečki, ali rijetke su žene koje će se iz ovoliko udobnih traperica vratiti u skinny modele.

Predimenzionirane košulje i majice (ili bilo što predimenzioniranog kroja)

Jednostavno, u njihovim glavama to izgleda kao da smo fulale veličinu prilikom kupnje i bile prelijene zamijeniti je za odgovarajuću. Ipak, vjerojatno sve žene slave što se moda u posljednje vrijeme sve više fokusira na udobnosti.

Mokasinke

Da, i nama je jasno da noge izgledaju puno zavodljivije u visokim potpeticama, ali rijetke su dame koje iskreno uživaju biti u njima 12 sati dnevno. Možda mokasinke nisu najljepši model obuće, ali ponekad za ljepotu ipak ne vrijedi trpjeti...

Steznik

Ok, svaka će žena priznati kako nošenje steznika baš i nije najbolja stvar na svijetu, ali rijetke su one koje razumiju mušku odbojnost prema njima... Pa ne morate ih vi nositi... Ili?

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.