Ove su zvijezde bile bogate i prije nego su postale slavne

Foto: Instagram, Screenshot Youtube

OVE su zvijezde svjetskom slavom postale samo malo bogatije.

1. Lana Del Rey
 
Tata slavne pjevačice je broker i milijunaš Rob Grant, a njezino pravo ime je Elizabeth Grant. Odrastajući u New Yorku, Lana je pohađala školu, koja je koštala vrtoglavih 40 tisuća dolara godišnje, a za nju se često moglo čuti i kako je projekt slavnog tatice, koji je osmislio njezino ime, imidž te sve masno platio.
 
2. Jake i Maggie Gyllenhaal
 
Slavni glumci, potomci su švedske plemićke obitelji. Uz to, njihov otac Stephen je redatelj, a mama Naomi scenaristkinja pa su slavni brat i sestra oduvijek živjeli povlaštenim načinom života. Međutim, u Hollywoodu su poznati kao vrlo skromni celebovi, a Jake je svakog ljeta, prije nego je postao poznat, morao tražiti posao. Tako je radio u restoranu, ali i kao spasilac.
 
3. Adam Levine
 
Tata frontmena grupe Maroon 5, Adama Levinea, osnivač je trgovačkog lanca M. Fredric. Adam je nekada pohađao poznatu privatnu školu Brentwood, gdje je i upoznao dvojicu svojih kolega iz benda. Danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 50 milijuna dolara.
 
4. Lady Gaga
 
Slavna pjevačica danas je "teška" oko 110 milijuna dolara. Iako često u intervjuima ističe kako dolazi iz obitelji nižeg socijalnog statusa, njezini roditelji obogatili su se na internet biznisu, dolaskom na Upper West Side. Dovoljan je podatak da je pjevačica pohađala privatnu katoličku školu, koja definitivno nije jeftina u New Yorku.
 
5. Miley Cyrus
 
Slavna pjevačica imala je novaca i prije nego je sama postala slavna, igrajući slavnu Hannah Montanu, i to sve zahvaljujući svom tati, country pjevaču Billyju Rayju, kojemu je pjevanje donijelo milijune.
 
6. Taylor Swift
 
Mlada pjevačica ove je godine zaradila milijune te okupirala glazbene ljestvice, a vrijednost joj se procjenjuje na vrtoglavih 150 milijuna. No, ni njezina obitelj prije njezine svjetske slave, nije bila nimalo siromašna i to zahvaljujući bankarstvu. Ona se zbog nje čak i preselila iz Pennsylvanije u Nashville, kako bi se Taylor dokazala kao country pjevačica. No, čini se kako je mlada pjevačica pokazala i dokazala puno više od toga.
 
7. Robin Thicke
 
Slavni preljubnik, osvojio nas je spotom "Blurred Lines", u kojem smo upoznali i prekrasnu manekenku Emily Ratjakowsky. No, Robin nije imao financijskih problema ni prije slavnog spota, zahvaljujući svom tati, koji je bio zvijezda sitcoma "Growing Pains", a još dan danas je ikona u rodnoj Kanadi. Danas se Robinovo bogatstvo procjenjuje na 15 milijuna dolara.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.