Ovih pet odjevnih komada su sve što vam je potrebno nakon izolacije

Foto: Instagram

IAKO se svake godine većina nas posebno veseli ljetnim danima, ove je godine to izraženije no ikad. 

Vjerujemo da su kroz nekoliko mjeseci pred nama bolji dani, a osim toga i uživanje na otvorenom te kombiniranje sjajnih outfita s preplanulim tenom. Ako ste jedna od pravih zaljubljenica u modu onda zasigurno već razmišljate kojim ćete komadima obogatiti svoju ljetnu garderobu, a Who What Wear je odlučio priskočiti u pomoć pa je sastavio sjajan popis ljetnih odjevnih komada kojima ćete zagarantirano imati odlične outfite vrijedne pažnje i komplimenata. Ovih pet komada su sve što vam je potrebno nakon izolacije:

Haljina s napuhanim rukavima

I ove su godine napuhani rukavi i više nego popularni, a haljina s njima, osim što izgleda vrlo chic, jako je udobna i prozračna.

Pletena torba

Pletene torbe su već posljednjih nekoliko godina veliki ljetni hit, a ništa drugačije neće biti ni ove godine, kada će kombinacija pletenih torbi i slamnatih šešira biti omiljen spoj mnogih modnih trendseterica.

Odijelo s kratkim hlačama

Tko kaže da se odijela morate odreći u ljetnim danima? Sve što trebate napraviti je zamijeniti duge hlače kratkima i imate otmjen i vrlo stajliš ljetni outfit.

Bluza na vezanje

Ovaj komad ima neodoljiv retro štih, a sjajno pristaje uz baš sve - od suknji do vrućih hlačica.

Lanena bijela suknja

Definicija opuštenog ljeta je upravo ovaj modni komad. Osim što izgleda skuplje nego što jest, lanena bijela suknja izgleda nepogrešivo dobro uz sve. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.