Ovim potezima možete zavesti baš svakog frajera

Foto: Instagram

IAKO su preferencije po pitanju fizičkog izgleda bitne, vaše umijeće flertovanja i razina samopouzdanja igraju ključnu ulogu u osvajanju frajera. 

Psihologinja Monica Moore otkrila je da o načinu na koji očijukate s muškarcima ovisi vaš uspjeh u namjeri da ih i osvojite. Kako tvrdi, samopouzdane žene kojima je flert u malom prstu čine sljedećih pet poteza kako bi zavele bilo kojeg muškarca koji im zapne za oko. 

U pravom ste fizičkom položaju

Psihologinja Moore tvrdi da je idealan položaj tijela prilikom očijukanja blago nakošen u odnosu na vašu "metu". Naime, znanstveno je dokazano da muškarci ne vole kada je žena frontalno okrenuta prema njima, dok žene ne preferiraju da im se prilazi s leđa. 

Jasne ste sa svojim namjerama

Istraživanje provedeno na sveučilištu Bucknell dokazalo je da su u flertovanju najuspješnije one žene koje muškarcu jasno otkriju da su zainteresirane za njega te mu daju do znanja da ima šanse kod njih. 

Flertujete bez pomoći prijateljice

Iako ste možda u popularnim sitcomima dobile ideju da je najbolje flertovati uz nečiju pomoć, Jeffrey Hall, autor knjige "Pet načina flertovanja", tvrdi da ćete najbolje proći ako to odradite same kako bi muškarcu bilo jasnije koja od vas je zainteresirana za nešto više od običnog ćaskanja. 

Gledate ga u oči

Možda je flertovanje za vas još uvijek sklizak teren, no svakako ćete biti uspješnije budete li gledale muškarca kojeg želite osvojiti u oči nego gledanjem u pod ili besciljnim lutanjem očima po prostoriji. 

Imate nešto crveno na sebi

Da je crvena najstrastvenija boja, ne moramo vam više ponavljati, stoga sljedeći put kada "krenete u akciju" svakako obucite najbolji komad iz ormara u ovoj zavodljivoj boji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.