Ovo je najisplativiji proizvod koji možete kupiti!

Foto: Instagram, Press

SAMO 83 kune, dostava na kućni prag, višestruko premašivanje uložene vrijednosti, superfunkcionalna kutija čiji se dizajn mijenja svaki mjesec, selekcija najboljih proizvoda na našem tržištu, stotine zadovoljnih korisnica koje to potvrđuju… Trebamo li vam dati još razloga za narudžbu BeautyBoxa?
 
Za samo 83 kune, u BeautyBoxu nekad dobijete i do 8 različitih proizvoda! Primjerice, samo jedan proizvod koji je bio u prošlomjesečnom izadnju - iznosio je 79 kuna! A pored njega bilo je još 8 različitih proizvoda najbolje kozmetike na hrvatskom tržištu!
 
Niti nakon skoro pola godine poslovanja, BeautyBox ne prestaje oduševljavati. Dokazuju to i komentari na društvenim mrežama kojih je svakom novom kutijicom sve više. 
 
 
Rasprodan je u rekordnom roku svaki put! Uz proizvode, dizajn i iskoristivost kutije te odličnu uslugu dostave, znate li koji je glavni razlog zbog kojeg svaka djevojka želi imati svoju BeautyBox pretplatu? 
 
Čaroban osjećaj iznenađenja koji svaka djevojka želi/voli/mora osjetiti i prije svega, zaslužuje. Još kad shvati da je uz iznenađenje i prekrasan doživljaj ostvarila fenomenalnu uštedu... Mi smo se pobrinuli da se to dogođa bar jednom mjesečno. Jeste li se i vi pobrinule za svoje  iznenađenje kakvo zaslužujete? 

>>>NARUČI SVOJ PRIMJERAK, BRZO I JEDNOSTAVNO! :)<<<

 
Za samo 83 kune mjesečno pretplati se i osjećaj se kao princeza na kraju svakog mjeseca za samo nekoliko klikova...

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.