Ovo je najljepši restoran na svijetu

Foto: Press Foto, Instagram

ŽELITE li večerati u njemu, morat ćete potegnuti put Londona.

Osmu godinu zaredom, održalo se globalno natjecanje, pod nazivom Restaurant & Design Awards, koje svake godine bira najljepše restorane i barove svijeta.



Tako je nagrada za najljepši restoran 2015./2016. godine pripala jednom londonskom, koji se zove German Gymnasium, čije ste slike vrlo vjerojatno već negdje primijetili na društvenim mrežama, no možda niste znali da se radi o njemu.

U zgradi, u kojoj se nalazi prekrasni restoran, nekada je bila adresa prve britanske teretane, u kojoj su održane i prve dvoranske Olimpijske igre davne 1866. godine.

Iz današnje perspektive, brzinskim pogledom na njegovu unutrašnjost, nikada ne biste rekli da je restoran niknuo na mjestu sportske povijesti, a danas se u sklopu njega nalaze i noćni bar, caffe bar te slastičarnica.

Restoran poslužuje njemačku, austrijsku te kuhinju inspiriranu istočnom Europom, a ima dva kata te veliku terasu. Gostima se na katu nude i nešto privatniji stolovi, za intimnije večere, s prekrasnim pogledom.

Najboljim barom na svijetu proglašen je Blue Wave u Španjolskoj, točnije u Barceloni pa ako vas putevi uskoro odvedu na jednu ili obje destinacije, znate što morate posjetiti, kada je u pitanju jelo i piće.


 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.