Ovo je najvažnija osobina koju ljudi traže u partneru

Foto: Instagram

KOJA je osobina vama najvažnija?
 
Smisao za humor? Seksualna privlačnost? Zajednički interesi ili nešto četvrto? Prema najnovijem istraživanju, ništa od navedenog.
 
Ono je provedeno na 400 tisuća single ljudi, a otkrilo je kako 82 posto žena i 70 posto muškaraca, smatra ljubaznost najvažnijom osobinom za razmatranje, kada je u pitanju dugoročni odnos s nekim. 
 
Ova je osobina tako nadmašila i seks, i novac te sve ostale stvari, kojih se možete sjetiti. To nije sexy osobina, ističu stručnjaci, no jako je važna za dugoročno zdravlje i sreću u ljubavnom odnosu.
 
Poznavanje i poštivanje partnerove ljubaznosti prema drugima u njihovom životu, jest ono što nas čini da se osjećamo sigurno i kao da mu možemo vjerovati. 
 
"To ne znači da se baš nikada nećete svađati s takvim partnerom ili biti ljuti na njega... To znači da možete vjerovati  da ste u sigurnom okruženju, gdje je vjerojatno kako vaš partner neće koristiti udarce ispod pojasa i reći stvari, koje su u konačnici neprihvatljive te od kojih se teško oporaviti", zaključak je stručnjaka.
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.