Ovo je proizvod koji je oduševio poznate Hrvatice

Foto: Instagram

KRAJEM svakog mjeseca sve više Hrvatica otvara svoje kutijice iznenađenja. Sigurno ste već čule za BeautyBox. Proizvodi koje pretplatnice BeautyBoxa dobivaju na kućnu adresu svaki mjesec nisu samo preparativna i dekorativna kozmetika, već i najrazličitije stvari koje mogu razveseliti svaku ženu (nakit, knjiga, poklon bon...). Unutar BeautyBoxa uvijek možete naći full size proizvode, putna pakiranja i uzorke raznih brendova. Ukoliko tražite savršen poklon ili želite povoljno iznenaditi samu sebe - BeautyBox.hr vaša je adresa, a naručiti se može još do kraja ovog tjedna, stoga - požurite!

Zadovoljne vlasnice BeautyBoxa pohvalile su se svojim primjerkom na društvenim mrežama, koristeći hashtag #beautyboxhr, a među njima su se našle i poznate Hrvatice.

Kolumnistica Index Rougea, autorica dvije knjige, komičarka i radijska voditeljica - Andrea Andrassy pohvalila je BeautyBox, a posebno joj se svidjelo to što se kutije slažu jedna u drugu. 

Nekadašnja reality zvijezda, a danas kolumnistica i svakako velika inspiracija mnogim ženama - Danijela Dvornik uživala je u proizvodima i knjizi koju je kao mnoge sretnice dobila u izdanju ljetnog BeautyBoxa.

Prvi hrvatski plus size model Lucija Lugomer toliko se oduševila da je napravila i preslatki video blog.


Splitska glumica Ana Gruica na svom je Facebook profilu obavijestila svoje fanove o proizvodima i nestrpljenju koje je prethodilo iščekivanju BeautyBoxa.

Danas uspješna PR stručnjakinja i pobjednica Master Chefa Lana Klingor Mihić, putem Instagram profila pružila je podršku ekipi iz BeautyBoxa. 

Modna dizajnerica Anamarija Asanović smatra da se u BeautyBoxu nalazi sve što je potrebno jednoj curi. 

Pjevačica, spisateljica pjesama i bivša članica grupe Feminnem Pamela Ramljak, svoje je iskustvo podijelila na Instagramu gdje je pokazala kako se BeautyBox odlično uklopio u interijer njezina doma.

Kantautorica i glumica Antonija Šola je svoje oduševljenje proizvodima podijelila sa svojim fanovima na Instagramu.

Martina Boščić, trenutno jedna od najpopularnijih fitness instruktorica u Hrvatskoj razveselila se svojem ljetnom izdanju koje joj je stiglo upravno na - plažu.

Koreografkinja, plesačica i internet senzacija - Martina Vuletić, nosila je svoj primjerak na put, a pritom napravila i prekrasnu fotku. 

Dekoraterka setova, model, osnivačica brenda Juno Jewellery - Anita Dujić pohvalila se svojim primjerkom BeautyBoxa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.