Ovo je vodič za savršen seks za jednu noć

IAKO na filmovima to izgleda kao uzbudljivo iskustvo, avantura za jednu noć često izgleda puno drugačije. Također, takvo iskustvo nije za svakoga. Ipak, ako se odlučite isprobati ga, postoji nekoliko stvari koje morate imati na pameti.

1. Pronađite partnera koji vam se zaista sviđa

Osoba s kojom se upustite u seks za jednu noć mora vam biti atraktivna, s njom morate biti opušteni te vas mora poštovati bez obzira na to što su velike šanse da se više nikada ne sretnete.

2. Dotjerajte se

Za neke osobe je pripremanje za ovaj događaj zapravo najuzbudljiviji dio svega. Mini kućni spa tijekom kojeg ćete se posvetiti samo sebi i maksimalno se opustiti je dobra ideja, a nije naodmet ni potražiti ono seksi rublje koje ste bacili u najtamniji kutak svog ormara. Vjerujte, tako ćete same sebi podignuti samopouzdanje.

3. Pobrinite se za kontracepciju

Nikada ne prepuštajte to drugoj strani. Sasvim sigurno se ne želite naći u situaciji da usred naleta strasti shvatite kako je vaš ekspres-partner zaboravio na zaštitu, a još manje se želite kasnije pitati jeste li nešto pokupili ili pak ostali trudni.

4. Budite spremni

Nikada nemojte pristati na seks za jednu noć samo zato što ste uvjereni da to svi rade, a ne osjećate se spremnima na taj korak. 

5. Recite što želite

Jako je seksi kada samouvjereno možete partneru objasniti što očekujete od njega u krevetu. Naravno, to ne znači da mu morate održati prezentaciju prije nego što se bacite na posao, ali nemojte ni samo šutjeti u krevetu. Recite mu kakav tempo volite, pokažite mu kako želite da vas dira i mazi, a slobodno mu šapnite i neku od svojih maštarija. Nikada ne znate, možda se baš te noći ostvari.

6. Neka vas ne brine mišljenje drugih ljudi

Ne treba vas zanimati što bi drugi ljudi rekli da znaju da ste se upustili u avanturu za jednu noć. Uostalom, oni to ionako ne moraju nikada doznati.

7. Zabavite se

Ne brinite se o tome što druga osoba misli o vama i ne opterećujte se vlastitim izgledom, ali ne trošite vrijeme ni na analiziranje svog privremenog partnera. Opustite se i smijte se. Ovo iskustvo treba biti zabavno, a ne stresno.

8. Ne maštajte o zajedničkoj budućnosti

Seks za jednu noć je seks za jednu noć. Nemojte mu pripisivati značenje koje nema i ne maštajte o vašoj zajedničkoj budućnosti, savjetuje Miss7. U suprotnom bi oduševljenje moglo zamijeniti razočaranje.

9. Eksperimentirajte

Igranje uloga ili nekih drugih seksi igrica, isprobavanje novih poza ili pak seks na novim lokacijama - ova je noć idealna prilika da isprobate stvari o kojima ste maštali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.