Ovog proljeća nose se najženstvenije tenisice do sad

Foto: Instagram, ASOS, H&M, Stradivarius, Topshop, Uterque, Zara
 
SVAKO proljeće donosi nam neki novi hit model tenisica, koje su u ovo doba godine obično i najpopularnija obuća. Prije nekoliko sezona svi su hodali u bijelim tenisicama, a najpopularniji su bili klasici poput Adidas Originals modela i "starki". 
 
Ove sezone boja je pala u drugi plan, a ni oblik tenisice ne igra toliko veliku ulogu. Ono što je sad najbitnije je njihov materijal, a tu na scenu stupa saten.
 
 
Inspirirane baletnim papučicama, satenske tenisice su istovremeno sportske, ali i svečane, te se lako uklapaju u raznim prilikama. 
 
 
Za ovaj trend djelomično je zaslužna i Rihanna, koja je baš ovog proljeća izbacila svoje satenske Pumice s mašnom i, kako to obično biva, zaludila modni svijet.  
 
 
Jil Sander, Pedro Garcia i Marco de Vincenzo, samo su neka od dizajnerskih imena koja su također u svoje nove kolekcije uključili satenske tenisice. Srećom, za njima su se poveli i povoljni high street brendovi, koji su trend približili i "običnim smrtnicima", koji si baš i  ne mogu priuštiti dizajnerske komade, a mi smo izdvojili najljepše među njima: 
 
S ukrasom, Zara, 349,90 kn
 
Maslinaste, Stradivarius, 179,90 kn
 
Ružičaste, asos.com, 29 eura 
 
S cvjetićima, uterque.com, 759 kn
 
Sportske, H&M, 223 kn
 
Plave, topshop.com, 210 kn
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.