Ovog Valentinova poklonite ljubav!

Foto: Promo

VALENTINOVO ili Dan zaljubljenih vežemo za priču o Svetom Valentinu, rimskom biskupu koji je živio u 3. stoljeću dok je na snazi bila odluka cara da se muškarci ne smiju ženiti za vrijeme rata kako ih ništa ne bi ometalo u ratovanju. Sveti Valentin je na svoju ruku ipak odlučio slaviti ljubav i održavati vjenčanja. Njemu u spomen ovaj dan posvećujemo ljubavi i poklanjamo drage osobe. Ovo je jedna on nekoliko legendi koje se vežu za Valentinovo, ne možemo sa sigurnošću reći što je točno, ali je bitna namjera ljubavi i zato slavimo ovaj dan.

Bez obzira provodite li Valentinovo sami ili s dragom osobom, Asteria je za vas pripremila poklone koji će razveseliti svako srce. 

Satenska spavaćica i kimono

Crvena je dinamična i strastvena boja, simbolizira ljubav, bijes i hrabrost. Crvena boja zahtijeva pažnju i ima veliki emotivni utjecaj. Oni koji odabiru ovu boju su agresivni, impulzivni i teže prema uspjehu.

Mislimo da bi se svaka žena trebala osjećati ovako snažno i strastveno, tijekom noći i dana i upravo tome služi ovaj satenski komplet u strastvenoj crvenoj boji. Komplet dolazi u veličinama od 34 do 52 i u lijepom ukrasnom pakiranju. Uz to Asteria je pripremila i jedno iznenađenje – za svaku narudžbu crvene spavaćice ili kimona na poklon dobivate crvenu masku za spavanje.

Maske za spavanje

Maske za spavanje su koristan i zanimljiv poklon, a posebno ove od Asterije koje su ručni rad i napravljene su od prirodnih materijala. Romantični oblici i maštoviti uzorci uljepšat će svake snove. Maske za spavanje možete koristiti svake noći i spavati bez brige. Također mogu uljepšati svako putovanje, a pogotovo ako vaš partner za putovanje ima istu masku!

Plišani kućni ogrtač

Animal uzorak je za sve sexy i odvažne žene. Jedan ovakav kućni ogrtač s animal uzorkom je apsolutni klasik i u svakoj ženi bi probudio ove osobine. Sjajni pliš od kojeg je ovaj ogrtač napravljen, unijeti će dozu luksuza u vašu spavaću sobu, ali i svaki dan kada zaželite ostati doma i zamotati se u njega. Kućni ogrtač dolazi u veličinama od 34 do 52. 

Romantična spavaćica

Ova spavaćica je kao stvorena za sve nježne i romantične duše. Sitni cvjetni uzorak i bijela čipka  će  istaknuti vašu ženstvenost, a vaša koža će biti zahvalna na mekoj i prozračnoj tkanini. Spavaćica je rezana ispod prsa i prati liniju tijela i zato ju možete nositi svakodnevno kao negliže ispod odjeće. I ova spavaćica dolazi u veličinama od 34 do 52 i ima podesive naramenice.

Uz ove prijedloge, posjetite Asteria web shop i pogledajte ostale proizvode, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. Ako vam je potrebna pomoć oko odabira veličine, javite se i Asteria će vam pomoći. 
Za one koji vole sami nešto izrađivati, na web shopu možete pronaći rubriku Blog gdje ćete vidjeti ideje za jednostavne dekoracije za Valentinovo. U nekoliko koraka je opisano kako možete napraviti ukrasna srca od tkanine i dekorirati svoj dom.

Želimo vam slatke snove i čarobna jutra!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.