Paris Hilton podsjetila Kanyea tko je njegovu suprugu učinio slavnom

Foto: Getty, Instagram, Playboy, Giphy

NEKAD davno, Paris i Kim bile su najbolje prijateljice.

Točnije, Paris je već tada bila razmažena bogatašica, dok se za Kim tek saznalo, upravo zahvaljujući tome što je bila nerazdvojna s Paris.



Kim je bila i asistentica slavne bogatašice, a pomagala joj je, među ostalim, slagati ormare. No, obline Kim Kardashian brzo su počele itekako zanimati javnost i slavne muškarce, a ne tako zanosna Paris počela je biti jako ljubomorna.



Prijateljstvo se raspalo, razne uvrede su padale s obje strane, iako Kim i dalje pokušava uvjeriti javnost kako su si i danas dobre. No, čini se kako Paris,  ni 10 godina kasnije, ne prestaje provocirati s mišljenjem kako svu slavu, obitelj Kardashian duguje upravo njoj, što je često isticama u intervjuima.



Naime, Paris je nedavno lajkala sliku na Instagramu, koju je objavio korisnik Littlehiltonboy, koja ismijava Kanyeov video za pjesmu "Famous", u kojem je reper u vlastiti krevet ubacio potpuno gole dvojnike poznatih osoba, poput Taylor Swift, Anne Wintour, Donalda Trumpa, Rihanne i Chrisa Browna, ali i svoje supruge te njezinog bivšeg dečka Raya J-ja, s kojim je snimila slavni pornić.



No, zaboravio je Paris pa je spomenuti Instagram korisnik montirao glavu bogatašice na tijelo od Taylor Swift, koja leži do Kanyea i Kim. "Napravila sam njegovu kuju poznatom", piše iznad slike, a svojim lajkom, Paris je pokazala kako to i dalje misli.



Iako je u jednom intervjuu 2015. godine, uputila i slatke riječi starleti, ne znamo kako će Kim ovo primiti. "Znamo se otkad smo bile djevojčice i uvijek smo bile prijateljice. Lijepo je inspirirati ljude i jako sam ponosna na nju i na ono što je postigla", rekla je tada.

Iskrene riječi ili sarkazam, prosudite sami...

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.