Penny iz Teorije velikog praska je bila prekrasna mladenka u dva potpuno različita izdanja

Foto: Instagram

GLUMICA Kaley Cuoco za vikend se udala za profesionalnog jahača Karla Cooka s kojim je u vezi bila oko dvije i pol godine.

Popularna Penny iz serije Teorija Velikog praska na svojem je Instagramu podijelila nekoliko fotografija s intimne ceremonije u konjušnici blizu San Diega koju su mladenci izabrali kao lokaciju za vjenčanje jer oboje vole konje, kako piše People. 

Očekivano, Kaley je bila prekrasna mladenka i to u dva potpuno drugačija izdanja. Tijekom ceremonije vjenčanja nosila je čipkastu bijelu vjenčanicu s biserima i plaštom dizajnerice Reem Acre. Kosu je svezala u opuštenu nisku punđu s nekoliko spontanih pramenova koji uokviruju lice.

Kasnije se presvukla u čipkasti bijeli kombinezon s dubokim dekolteom i nogavicama na trapez s potpisom dizajnera Tadashija Shojia. Na nogama je imala bijele salonke na špic, a kosu je za ovaj look svezala u visoki konjski rep.

A novopečeni mladenci su nakon vjenčanja uskladili outfite i snimili još jednu preslatku zajedničku fotku. Okrenuti leđima od objektiva, pozirali su u istim traper jaknama s natpisom "Together forever" (Zauvijek zajedno) i svojim inicijalima koji su isti kod oboje.

Kaley je ovo drugi brak, a prije toga je bila udana za tenisača Ryan Sweeting od kojeg se razvela 2016. godine, nakon tri godine braka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.