Penny nije dugo čekala: Kaley Cuoco 3 mjeseca nakon razvoda ima novog frajera

Foto: Splash News, Instagram, FameFlyNet

ZGODNOJ Penny nije dugo trebalo da krene dalje.

Glumica Kaley Cuoco nije predugo čekala da nađe novu ljubav, nakon razvoda od tenisača Ryana Sweetinga, koji je iznenadio mnoge.
 
Zvijezda serije "Teorija velikog praska", zgodnog je tenisača ostavila nakon što se više nije mogla nositi s njegovom ovisnošću o tabletama protiv bolova, koje je počeo piti nakon operacije leđa, no svi su vjerovali kako će mladi par na kraju ipak pronaći pozitivno rješenje za svoj brak.
 
 
No, to se nije dogodilo, a izgleda da ni neće, jer kako su se raspisali strani portali, vrckasta glumica ponovno je zaljubljena, a radi se o njezinom kolegi i zvijezdi serije "Arrow", Paulu Blackthorneu.
 
"Sve je na početku, no ona je jako uzbuđena zbog toga. Ide joj jako dobro nakon razvoda", otkrio  je nepoznati izvor.
 
 
Novi par navodno je spojila ljubav prema životinjama, a Kaley je nedavno na Instagramu javno podržala udrugu slavnog glumca, koja pomaže divljim slonovima.
 
Podsjetimo, Kaley i Ryan vjenčali su se  na Novu godinu, 2013. godine, nakon samo 6 mjeseci veze. Prethodno, Penny je i u stvarnom životu ljubovala s Leonardom, kojeg je u spomenutoj seriji utjelovio glumac Johnny Galecki.
 
 
Par je bio u tajnoj vezi 2 godine, a prekinuli su u prosincu 2009. godine, no ostali su vrlo bliski prijatelji. Nakon razvoda, šuškalo se kako je pala i pomirba, no sada napokon imamo potvrdu da su to bile samo glasine.
 
 
Inače, Paul je britanski glumac, koji ima 46 godina, a najpoznatiji je po ulogama u serijama "Arrow" i "Lipstick Jungle".
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.