Pet ideja za nezaboravnu djevojačku zabavu: Kume pozor!

KUMIN zadatak je da djevojačku zabavu svoje prijateljice učini najluđom noći u njenom životu, ali najčešće se sve svede na pijanku u lokalnoj birtiji, nekoliko mucastih rajfova i stripera sumnjive seksualne orijentacije. Ako si već dobila čast da budeš kuma na vjenčanju svoje prijateljice, potrudi se da djevojačka zabava bude originalna i nezaboravna i što je još važnije - da svi izgledaju super na slikama jer će nakon litara alkohola to biti jedino sjećanje koje će vam ostati.

1. Prugica party

Tvoja prijateljica uskoro uplovljava u bračnu luku, pa možeš napraviti tulum na temu mornara. Dress code neka budu prugaste majice i haljine, nabavi mornarske kapice, a budućoj mladenki možete našiti zvjezdice na ramena i napraviti bedževe u obliku činova sa šaljivim natpisima.

2. Karaoke party

Možda zvuči otrcano, ali djeluje svaki put. Napravi popis mladenkinih omiljenih pjesama, pripremi videokameru i neka tulum počne. Oprez - izbjegavaj sve pjesme koje podsjećaju na neuspjele ljubavne pokušaje tvoje prijateljice i baziraj se na vesele pjesme uz koje ste se provodile u solo danima.

3. Komadi s filmskog platna


Ako postoji neki film s kojim je buduća mladenka opsjednuta, napravi zabavu na kojoj će sve podsjećati na scene iz tog filma. Nabavi soundtrack, upozori sve cure da dođu obučene kao likovi iz tog filma i napravi hranu koja podsjeća na to vremensko razdoblje ili grad u kojem se odvija radnja. Naravno, ako je mladenkin omiljen film " Ples sa vukovima", radije se odluči za neku drugu temu.

4. Celebrity party


Ako je tvoja frendica zakleta tračerica, organiziraj "Celebrity djevojačku zabavu" na koju svi moraju doći obučeni kao neka slavna ličnost. Mladenka će sigurno zauvijek pamtiti kako je na djevojačkoj zabavi tulumarila s Marilynkom, Kim Kardashian, Beyonce i Madonnom, a fotke će biti vrijedne uramljivanja.

5. Bijeli tulum


Kopiraj P. Diddyja i baci se na organizaciju tuluma u bijelom. Bijela odjeća, bijeli ukrasi, hrana s bijelim ukrasima i anđeoska krila izgledat će super na fotkama. Ovakav tulum je najbolje raditi nakon ljeta kad su sve uzvanice preplanule.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.