Pet laskavih kombinacija s minicom koje morate isprobati ove zime

Foto: Instagram

OVAJ komad odjeće mnogi izbjegavaju. 

Mini suknje oduvijek su bile zaštitni znak vrlo vitkih cura kojima ova dužina najviše laska, dok djevojke s oblinama svoju naklonost obično daju midi i maxi dužinama suknji. Ipak, kako su trenutačno minice vrlo popularne, nije naodmet znati kako ih prilagoditi vašoj figuri čak i ako niste mršavica. Donosimo vam pet prijedloga za laskave stajlinge koji će minicu učiniti jednim od vaših omiljenih komada jesensko-zimske garderobe. 

Minica + čizme do koljena

Ovaj spoj sjajan je svakodnevni odabir, a ukomponirate li u outfit i sako i dolčevitu, imate garanciju da ste obučene u elegantan outfit koji ne otkriva previše, ali je istovremeno vrlo zavodljiv. 

Minica + džemper u jarkim bojama

Ova kombinacija ne može proći nezapaženo. Jarke nijanse trenutačno su vrlo moderne pa nećete pogriješiti odlučite li se za ovu hrabru i upečatljivu kombinaciju. 

Minica s uzorkom + sako s uzorkom

Volite li eksperimentirati s modom, ova će vam se kombinacija sigurno učiniti zanimljivom. Trendi uzorci preuzet će svu pažnju, a ravni krojevi koji ne prate liniju tijela sakrit će i neke nedostatke koje ne želite pokazivati. 

Minica od tvida+ klasični kaput

Ako ne želite pobjeći od klasike i elegancije, nema bolje kombinacije za vas. Ovaj damski outfit uvijek je dobar odabir, a unatoč strogim komadima, izgleda vrlo seksi. 

Lepršava minica + čizme iznad koljena

Ova odvažna, seksi kombinacija sjajno će pristajati visokim djevojkama, a zbog kroja suknje i visine čizama ne morate se bojati da ćete otkriti ono što ne biste trebale. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.