Pet odjevnih komada u kojima ćete izgledati i do deset godina mlađe

Foto: Instagram

OBLAČENJE "u skladu s godinama" nekada nam i ne ide u korist. Prvenstveno je najbitnije da se mi osjećamo ugodno u onome što nosimo, da smatramo da pristaje našem osobnom stilu, neovisno o našim godinama. Ako smatrate da ste ušle u rutinu oblačenja koja vas postaruje i za koju smatrate da vam ne ide u korist kada je vaš fizički izgled u pitanju, razmislite o investiranju u neke od sljedećih pet komada za koje samo možete dobiti komplimente. 

1. Otkačeni modni detalji

Pokažite svoju veselu osobnost malim sunčanim naočalama u boji i torbicom jedinstvenog dizajna. Poigrajte se detaljima i slobodno si ponekad dajte oduška s onom "više je više". 

2. Trendi traperice

Nikada niste prestari za nositi nešto što vam se sviđa. Ako su vam za oko zapele trendi hlače kick flare ili cigareta kroja, nemojte se trudili odolijevati im i uklopite ih u svoj osobni stil.

3. Velike naušnice

Ovaj će vam modni detalj lijepo uokviriti lice i osvježiti ga. 

4. Cipele neobičnog dizajna

Otkačena obuća može podići svaku kombinaciju i nema šanse da prođe nezapaženo. 

5. Otmjeni kombinezon

Kako biste pokazale svoju damsku stranu, ne bi bilo loše da u ormaru imate jedan kombinezon koji je kao krojen za vas i koji ističe pozitivne značajke vaše siluete. Osim što izgledaju odlično, kombinezoni su idealan odabir za sve prilike.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.