Pete Wentz: Komad u novom ruhu

SEKSI glazbenik Pete Wentz pojavio se na dodjeli nagrada "MTV Video Music Awards" u potpuno neočekivanom izdanju. Pete, kojeg smo navikli gledati u skejterskim hlačicama, vunenim kapicama i s obaveznom crnom olovkom oko očiju, zablistao je u elegantnom svijetlosivom odijelu i pokazao da je izrastao u pravog komada.

Tridesetdvogodišnji basist i tekstopisac proslavio se u grupi  "Fall out boy", a s glazbenom karijerom počeo je još kao tinejdžer. Premda nije volio učenje i školu, za glazbu je uvijek nalazio vremena, pa je uz bas gitaru učio svirati i klavir, a tekstove je počeo pisati otkako zna za sebe. U devedesetima je svirao u nekoliko punk bendova u Chicagu, a u bandu "Arma Angelus" upoznaje basistu Joea Trohmana, s kojim kasnije osniva band "Fall out boy". Svojim zvukom dečki oduševljavaju mlade Amerikance i uskoro počinju osvajati top liste na glazbenim postajama. Nakon sedam uspješnih godina, članovi objavljuju da će prestati svirati jer nisu sigurni u budućnost benda, a Pete izjavljuje kako se boji da su njegova popularnost i brak sa pjevačicom Ashley Simpson previše u centru pozornosti i da to šteti bendu.

Nakon raspada grupe, Pete se nije prestao baviti glazbom, te je nastavio sa glazbenim projektom "Black cards" , a pokazao je i svoju svestranost pojavivši se u nekoliko epizoda serije "One tree hill" i napisavši knjigu "The Boy With the Thorn In His Side" , a čak je i osnovao modnu kuću "Clandestine Industries".  Ovaj seksi glazbenik pravi je dokaz da se sve može kad se hoće, jer mu je dijagnosticiran  bipolarni poremećaj, a čini se da on ne dopušta da ga to spriječi u ostvarenju njegovih snova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.