Petra Nižetić pozirala u trudničkoj haljini kakva se ne viđa često: "Blistaš!"

Foto: Instagram

RETRO haljina toliko je posebna da joj nisu bili potrebni nikakvi modni dodaci...

DOMAĆA blogerica s američkom adresom, Petra Nižetić Mastelić, nedavno je javnosti obznanila da je trudna. "Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku", napisala je bivša voditeljica u jednoj od svojih posljednjih objava te je otkrila kako je već u posljednjem tromjesečju.

Kako bi obilježila 31. tjedan trudnoće, Petra je s obožavateljima podijelila još jednu trudničku fotografiju i sve oduševila neobičnom kombinacijom.

"Proljeće je, a u meni nemir (i figurativno i doslovno)", citirala je Petra stihove pjesme svoga brata, Luke Nižetića.

Splićanka je pozirala u upečatljivoj haljini savršenoj upravo za trudnice. Ova retro kreacija midi dužine i dugačkih rukava istovremeno je jednostavna i toliko efektna da je ne možete ne primijetiti, a čipkasti detalji bili su dovoljan "modni dodatak" pa se blogerica nije zamarala drugim dodacima. Potpuno prirodnom looku doprinijela su i bosa stopala te lice bez make-upa.

"Divna", "predivno izgledaš", "ženo, blistaš" i "baš si lijepa trudnica, opuštena", samo su neki od komentara njenih pratitelja.

Podsjetimo, Splićanka i njezin suprug Frane Mastelić prije nešto više od dvije godine razmijenili su zavjete na poznatoj Kineskoj plaži u San Franciscu i sve oduševili romantičnim fotografijama. Naravno, i tada je ostala vjerna svom osebujnom stilu pa nije bila tipična mladenka te je umjesto haljine nosila neobičnu kombinaciju.

U lipnju 2018. godine par je organizirao još jedno vjenčanje, i to u njenom rodnom Splitu, u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.