Pitanja koja se muškarci boje postaviti

MUŠKARCIMA su žene veliki misterij: Taman kada misle da su shvatili što želimo, shvate da nisu ni blizu istini, a njihova pitanja se povećavaju iz dana u dan. Na neka od njih nema odgovora, ali na neka ipak odgovori postoje.

Zašto toliko cipela?

Zašto ne? Cipele su kao i slatkiši: Nešto što želimo i bez čega ne možemo, minus kalorije. Umjesto da se žalite zbog 5 pari naizgled istih crnih salonki, uzmite u obzir sljedeće: Cipele su terapija. Želite li da frustracije liječimo na vama? Nismo ni mislile.

Zašto pričamo frendicama o seksu?


Zato jer možemo. Žene procesuiraju stvari i događaje na drukčiji način od muškaraca. Muškarci nemaju potrebu analizirati svaki detalj seksualnog odnosa, a žene uživaju u tome. Ne tračamo vas, samo izmjenjujemo iskustva. Možda biste nas vi htjeli slušati satima o tome koja nam je poza najdraža? Naravno da ne biste.

Zašto se palimo na vampire?

Zašto se vi palite na utakmice? Obje stvari imaju mnogo toga zajedničkog: Zgodni tipovi koji su superiorni vama samima i mogu jako brzo trčati. Naši filmovi barem vrlo često imaju happy end i ne završavaju gubitcima u kladionici.

Zašto push-up grudnjak?


Jer je seksi. Iako možda djeluje kao varanje, nije. Žena ima pravo istaknuti svoje obline, jednako kao što vi imate pravo sliniti za njima. Ako želite sve prirodno, pripremite se, jer možemo prestati brijati noge. Izgleda da push-up ostaje.

Je li veličina važna?

Je, ali ne ona na koju mislite. Penis je kao ego: Ako je premalen, ne valja, ako je prevelik, isto ne valja. Stvar je u ponašanju, pa ako se vaš ego ponaša lijepo, neće biti problema. Problem je što su penis i ego povezani obrnuto proporcionalnom vezom, pa tako često oni najbahatiji frajeri nemaju puno za pokazati u krevetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.