Planirate postati plavuša? Ovaj trik pomoći će vam u izboru idealne nijanse

Foto: Instagram

AKO uskoro planirate iz prve ruke provjeriti zabavljaju li se plavuše zaista bolje od crnki, brineta i crvenokosih žena, onda ste na pravom mjestu.

Sigurno ste od frizera, plavokosih prijateljica ili nekog trećeg već čule da nije baš lako postati plavuša, kao ni održavati tu boju, no prvi problem javlja se i prije nego što sjednete u frizerski stolac i tiče se odabira idealne nijanse. Srećom, mi znamo super trik koji će vam to olakšati. 

Želite li kao plavuša izgledati najbolje moguće, ovu odluku nemojte donijeti na temelju ukusa, već odaberite nijansu koja će najbolje laskati vašem tenu. A u tome vam najbolje pomaže ovaj jednostavni test ispred ogledala.

1. Za početak, potpuno očistite lice od šminke, a zatim stanite ispred ogledala koje je na mjestu gdje dopire dnevna svjetlost.

2. U jednu ruku uzmite zlatnu, a u drugu neku srebrnu tkaninu i podignite prvo jednu, a zatim drugu točno pored lica. Nemojte koristiti aluminijsku foliju jer reflektira previše svjetlosti.

3. Ako poseban sjaj vašem licu daje srebrna tkanina, bolje će vam pristajati hladne nijanse plave, dok su za one kojima bolje odgovara zlatna, sigurniji izbor toplije nijanse plave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.