Pogledajte spektakularni Louis Vuitton kovčeg s temom Svjetskog nogometnog prvenstva

Foto: Instagram / Video: Ruptly

I MODNI svijet zahvatila je nogometna groznica

Dizajnerska kuća Louis Vuitton dizajnirala je ograničenu kolekciju od 25 kovčega s temom Svjetskog nogometnog prvenstva. Kovčezi su rasprodani u kratkom roku, a posljednji preostali stavljen je jučer na aukciju tijekom humanitarne gala večeri koju je u Moskvi organizirala ruska manekenka Natalia Vodianova.

Početna cijena kovčega je 300 tisuća američkih dolara, a sav prihod od njegove prodaje odlazi humanitarnoj organizaciji Naked Heart Foundation koja pomaže siromašnoj djeci diljem svijeta i koju je osnovala upravo Vodianova.

Louis Vuitton kovčeg s temom Svjetskog nogometnog prvenstva prodaje se u humanitarne svrhe

Kovčeg je izrađen ručno i krase ga laserski ugravirani logotipi francuske modne kuće. A ono po čemu je ovaj posljednji primjerak poseban jest što se unutar njega nalazi 12 nogometnih lopti koje su replika službenih lopti sa Svjetskih nogometnih prvenstava od 1970. godine, a svaka ima i autogram najboljeg nogometaša iz zemlje koja je te godine osvojila trofej, kako je u videu otkrila manekenka.

A upravo će u ovom kovčegu u nedjelju, uoči utakmice Hrvatske i Francuska, na stadion u Moskvi biti donesen pehar koji će, nadamo se, doma ponijeti naši Vatreni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.