Ponašaš se kao ljubomorna luđakinja? Znamo kako prestati

Foto: Chanel

LJUBOMORNA luđakinja možda nije najljepši epitet koji žena može dobiti, ali budimo realni - ako si ljubomorna i zobg toga se ponašaš ludo, vjerojatno si i sama već pomislila na isti izraz. Ljubomora iz nas ponekad radi čudovišta, a mi znamo kako uništiti to čudovište.

Budi realistična

Zapitaj se ima li tvoja ljubomora temelj i postoji li opravdana sumnja u nešto zbog čega bi trebala biti ljubomorna, ili je samo riječ o dramatiziranju. Ako si previše subjektivna, traži mišljenje frendice kojoj vjeruješ.

Negativu zamijeni pozitivom

Ljubomorne žene si često u glavi situaciju znaju dodatno zakomplicirati negativnim mislima. Umjesto da se uvjeravaš da se događa sve najgore, pokušaj se uvjeriti da je sve najbolje.

Broji do deset

Znamo da možda zvuči prejednostavno, ali sljedeći put kad dobiješ potrebu za ljubomornim ispadom, broji do deset. Ako te napadaj ne prođe, broji opet.

Makni se od uzroka

Ako imaš dečka koji nije dobar prema tebi i ako je tvoja ljubomora ipak pomalo opravdana, razmisli ima li smisla biti s nekim zbog koga se pretvaraš u ljubomornu luđakinju. Neki muškarci uživaju u izluđivanju žena, a ako je to slučaj s tvojim, makni se od njega i pronađi nekog s kim ćeš biti smirenija.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.