Postala je i dizajnerica: Meghan Markle će uskoro lansirati svoju liniju odjeće

Foto: EPA-EFE, Twitter

NAKON što je imala priliku okušati se u ulozi gostujuće urednice Voguea, vojvotkinja od Sussexa postaje i modna dizajnerica. 

Iako neće lansirati vlastiti brend, Meghan će u suradnji s nekoliko kompanija izbaciti liniju odjevnih komada prigodnih za posao koji će se moći kupiti u nekoliko trgovina s kojima je surađivala kao što su, primjerice, Marks & Spencer i John Lewis. 

Ovo je jedan od projekata Meghanine humanitarne udruge Smart Works koja pomaže hendikepiranim i nezaposlenim ženama da ponovno ili prvi put pronađu posao. 

Naime, komadi će se prodavati po principu "jedan za jedan", što znači da će za jedan kupljen komad udruga Smart Works donirati jedan komad štićenicama udruge i ženama koje spadaju u gore navedenu kategoriju. 

Ovaj projekt Meghan je najavila u britanskom Vogueu, točnije u izdanju koje je uređivala te izjavila: "Ne samo da nam ovo dopušta da jedni drugima budemo dio životnih priča već nas podsjeća da smo u tome zajedno."

Inače, Meghan je postala kraljevska pokroviteljica udruge Smart Works u siječnju ove godine, a njezin prvi projekt je bio pomoći jednoj ženi da se odjene za razgovor za posao. 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.