Poznata Hrvatica odlično nosi modni dodatak koji su obožavale i dive starog Hollywooda

Foto: Instagram, Getty

IAKO je tradicionalno vezan uz Bliski istok, odavno je preselio na modne piste, kao i na glave nekih od najvećih diva starog Hollywooda.
 
A riječ je o turbanu, modnom dodatku koji uvijek jamči chic izgled te iz mode ne izlazi već desetljećima, no nose ga samo odvažne dame. Proslavila ga je Elizabeth Taylor, koja je svojevremeno tvrdila da nikad nije pronašla turban koji joj je nije svidio, a obožavale su ga i Sofia Loren, Grace Kelly, Greta Garbo, Barbra Streisand...
 
 
Zahvaljujući njima turban je s vremenom stekao status glamuroznog modnog dodatka, koji i danas nose neke od najvećih modnih ikona, poput Lady Gage i Katy Perry. A njegovom šarmu nije odoljela ni naša poznata glumica i scenaristica Jelena Veljača, koja se svojim novim turbanom pohvalila na Instagramu.
 
 
Crni satenski turban podario je njenom stylingu instant dozu glamura, a Jelena ga je, poput prave dive, iskombinirala i s velikim sunčanim naočalama.
 
Rijetko koji modni dodatak može ovako efektno podići gotovo svaku kombinaciju, zbog čega se definitivno isplati uložiti u turban koji danas možete naći u gotovo svim popularnim trgovinama te u raznim varijantama.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.