Poznata pjevačica raspametila fanove transformacijom u mnogima omiljeni lik iz crtića

HALSEY, slavna američka pjevačica koja u posljednjih nekoliko godina niže uspjeh za uspjehom, osim svojim pjevačkim sposobnostima osvaja publiku i svojom kreativnošću. Kako piše Teen Vogue, i  Halsey je istaknula na svojem Instagramu da je u razdoblju karantene otkrila neke nove kreativnosti za koje nije ni znala da postoje, a jedna od njih je, očigledno, i uspješno transformiranje u junakinje iz crtanih filmova.

Halsey se u ružičasto-bijelom outfitu preobrazila u Mjesečevu ratnicu, popularni lik iz anime crtića koji je bio naročito aktualan prije dvadesetak godina. Iako kostim nije identičan onom Mjesečeve ratnice, Halsey je istaknula da joj je ona bila inspiracija. 

Naravno, ona je ovom zabavnom looku dala dozu seksepila, a to je učinila vrlo jednostavnim koracima - nije odjenula grudnjak, ali je zato odjenula vrlo kratke hlačice. 

Njezine je pratitelje ova objava potpuno raspametila; mnogi su istaknuli da im je ovom transformacijom ostvarila sve snove, a drugi da ne mogu vjerovati koliko dobro izgleda kao anime junakinja. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.