Poznate Hrvatice kao modna inspiracija za odlične potpuno crne stajlinge

Foto: Promo

MISLITE da su potpuno crne odjevne kombinacije dosadne? Dopustite ovim damama da vas uvjere u suprotno.

Na jednom eventu koji se održao ovaj tjedan u Zagrebu, gotovo sve poznate Hrvatice pojavile su se u crnom od glave do pete. A iako su bile odjevene u istu boju, obukle su se posve različito, pa će njihovi stajlinzi poslužiti kao sjajna modna inspiracija za sve među vama koje će, baš kao i urednica pariškog Voguea Emmanuelle Alt, "prestati nositi crno kada izmisle tamniju boju".

Ako najviše cijenite ležeran i klasičan stil, onda će vam se sigurno svidjeli jednostavan crni outfit Ive Šulentić s basic komadima za jesen, odnosno kožnom jakom, običnom majicom, tamnim trapericama i lakiranim oksfordicama.

A vjerujemo da gotovo sve ljubiteljice crne u ormaru imaju barem jedne kožne tajice u ovoj boji koje su popularne svake hladne sezone te se sjajno uklapaju u različite stilove i prolaze u gotovo svim prilikama, što je na eventu dokazala blogerica Marija Nikšić

Ona ih je iskombinirala s romantičnom bluzom s volanima i poluotvorenim gležnjačama na vezanje, dok je njena narančasta kosa sjajno razbila crnilo.

Blogerica Ana Karadžole ima sjajnu ideju kako da kombinaciju crne haljine i gležnjača u istoj boji pretvorite u trendi outfit za ovu sezonu. 

Sve što trebate nabaviti su jedne svjetlucave najlonke koje će donijeti trenutno osvježenje i podariti novi izgled ovim modnim klasicima.

A želite li doslovno zablistati u crnom, onda vam treba jedan par hlača kakve nose pjevačica Zsa Zsa i blogerica Barbara Repe ili bilo koji drugi crni odjevni komad s našivenim svjetlucavim kamenčićima ili šljokicama.

Dodate li outfitu još neki chic detalj, poput šešira kakav nosi Zsa Zsa ili ružičaste mašne na Barbarinim štiklama, stilski bodovi su vam osigurani i u crnom od glave do pete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.